Over ons

Welkom! Wij zijn Henk, Gil en Jasper, een dynamisch team met een passie voor de Versbox. Samen helpen we jouw winkel klaar te stomen voor de toekomst!

Henk

Henk De Vlieger is de uitvinder van de Versbox, een revolutionair afhaalsysteem dat hij oorspronkelijk ontwikkelde voor zijn eigen slagerij in Mariakerke.

Met 23 jaar ervaring in het runnen van een succesvolle slagerij, was Henk vastbesloten om zijn klanten een extra service te bieden.

Veel collega-handelaren toonden al snel interesse in zijn uitvinding en wilden het ook voor hun eigen zaak gebruiken. Zo is de Versbox op natuurlijke wijze ontstaan en beginnen groeien.

Jasper & Gil

Ondanks het succes van de Versbox, voelde Henk de behoefte aan een frisse, jonge wind om het concept verder te ontwikkelen en te verspreiden. Daarom hebben Gil Feys en Jasper Falepin in maart 2024 hun bedrijf PUP opgericht. Als officiële verdeler van de Versbox, biedt PUP het systeem aan als een totaaloplossing voor handelaars.

Gil en Jasper hadden in het laatste jaar van hun opleiding Handelsingenieur in Gent een vak waarin ze een fictieve startup moesten oprichten. Tijdens dit project stuitten ze op het concept van de Versbox en kwamen ze in contact met Henk.

Gil en Jasper geloofden zo sterk in het idee dat ze na hun studies meteen besloten om samen te werken met Henk.

Henk's jarenlange ervaring als slager en uitvinder van de Versbox, gecombineerd met de frisse ideeën en energie van Gil en Jasper, maakt ons de perfecte partners om jouw winkel klaar te stomen voor de toekomst met het beste afhaalsysteem.

Boek een demo

Laat je email of telefoon achter en we contacteren je zo snel mogelijk voor een demo

Bedankt

Wij contacteren u spoedig om een afspraak te maken voor de demo