Cases

Slagerij Vastenavondt

De Versbox is een gamechanger voor onze slagerij. Het heeft onze omzet verhoogd, klanttevredenheid verbeterd en ons merk versterkt.

We zijn ontzettend blij met deze innovatieve en efficiënte oplossing. Bedankt, Versbox!

Lees meer

Tevreden klanten

Slagerij Vastenavondt
De rendabiliteit ligt duidelijk hoger!

Slagerij Vastenavondt

De Versbox is een gamechanger voor onze slagerij. Het heeft onze omzet verhoogd, klanttevredenheid verbeterd en ons merk versterkt.

Lees meer

Slagerij Hans & Stefanie
De Versbox is een waardevolle toevoeging aan ons bedrijf.

Slagerij Hans & Stefanie

Als slagerij die streeft naar efficiëntie en groei, hebben we de Versbox omarmd als een waardevolle toevoeging aan ons bedrijf.

Lees meer

slagerij hanne beperkt wachtrijen
Een flexibele service die aansluit bij de behoeften van moderne consumenten.

Keurslager Hanne

We begrijpen het belang van meegaan met de tijd en het bieden van een flexibele service die aansluit bij de behoeften van moderne consumenten.

Lees meer

Slagerij Nechly
Een waardevolle toevoeging aan ons bedrijf

Slagerij Nechly

Als slagerij die voortdurend streeft naar efficiëntie en groei, hebben we de Versbox omarmd als een waardevolle toevoeging aan ons bedrijf.

Lees meer

Ortwin & Patricia
Massale belangstelling

Ortwin & Patricia

Wij wensen al onze klanten in ieder geval te bedanken voor de massale belangstelling en gebruik van onze website en automatenshop.

Lees meer

De belichaming van efficiëntie en gemak

Slagerij Lavens

De Versbox is de belichaming van efficiëntie en gemak, waardoor we onze klanten 24/7 kunnen bedienen. Ongeacht het tijdstip kunnen klanten nu eenvoudig hun bestellingen afhalen...

Lees meer

Gino Van Ossel

Vlerick Business School

Een goed draaiende winkel heeft geen webshop nodig, maar laat kansen liggen als hij die niet heeft! Dit systeem zet de puntjes op de i.

De investering wordt op een korte termijn terugverdiend. We merken dat het rendement stijgt door online promotie te voeren via onze Facebook-pagina. Zo wordt meteen ook ons doelpubliek bereikt.

Henk deed veel meer dan ons afhaal proces vereenvoudigen. Ook zijn persoonlijke hulp en uitgebreide kennis onze sector was een grote meerwaarde!

Het is een mooie extra service voor onze vaste klanten, maar we kunnen ook nieuwe klanten bereiken omdat de bestelling kan doorgegeven en opgehaald worden wanneer het past.

Het voordeel voor ons is dat de daluren dankzij De Versbox in de winkel perfect kunnen opgevuld worden met bestellingen van Meattime. De rendabiliteit van de slagerij ligt duidelijk hoger!

Dirk

Wij zijn erg tevreden over de Viresmo onze omzet is met 25% toegenomen en we hebben er extreem veel nieuwe klanten bij!

De Versbox in combinatie met Meattime levert een totaalpakket. Een duidelijke communicatie bij de lancering en dagelijkse ondersteuning zorgen ervoor dat je niet zomaar een frigo koopt, maar een concept. Het is een succesverhaal!

Alle slagers hebben een groot probleem en dat is tijd. Door gebruik te maken van dit efficiente systeem hebben wij een manier gevonden om meer vrije tijd te spenderen met ons gezin.

Het online platform van Meattime is heel gebruiksvriendelijk, de klant wordt van bestelling tot betaling bijgestaan. Dus minder telefoontjes tijdens drukke momenten en er gaat geen tijd verloren met afrekenen.

Boek een demo

Laat je email of telefoon achter en we contacteren je zo snel mogelijk voor een demo

Bedankt

Wij contacteren u spoedig om een afspraak te maken voor de demo